ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ – ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

1669480531839 scaled e1669590415634

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ…

Η λέξη που ακούγεται περισσότερο απο ποτε … τι πρέπει να προσέξετε και τι να αναβαθμίσετε στον εξοπλισμό σας ώστε να δουλέυεται απρόσκοπτα …

1. Ηλεκτρονικός υπολογιστής

Ποια κατηγορία ειναι ιδανική για απομακρυσμένη εργασία ? … ασφαλώς τα ultraportables ζυγίζουν λιγοτερο απο 1.5 kg έχουν οθόνες 14 ίντσες ή μικρότερες, χρησιμοποιούν ισχυρούς επεξεργαστές  και προσφέρουν μεγάλη διάρκεια ζωής με  την μπαταρία ώστε να μπορείτε να ολοκληρώσετε την εργασία σας στην κάθημερινη σας κίνηση – Αυτά τα συστήματα είναι πλέον ταχύτερα από ποτέ… είναι κατάλληλα για ταξίδια και για εργασία απο το σπίτι και έρχονται με μια ποικιλία χαρακτηριστικών ώστε να ταιριάζουν στις ανάγκες κάθε ατόμου.

2. Οθόνη

1668331473319 scaled
@topreviews.gr

Εάν διαθέτετε ήδη έναν ικανό υπολογιστή, μπορείτε να πάρετε μια επιπλέον οθόνη. Η ύπαρξη πολλαπλών οθονών καθιστά  ευκολότερο το multitasking .

3. Αναβάθμιση υπολογιστή

Ο οδηγός μας θα σας βοηθήσει να ταξινομήσετε τις καλύτερες κάρτες γραφικων για το desktop σας, τι πρέπει να γνωρίζετε για την αναβάθμιση ενός συστήματος και πώς να αξιολογήσετε αν μια συγκεκριμένη κάρτα είναι μια καλή αγορά …

Ένας υπολογιστής χαμηλού κόστους μπορεί να μην έχει  κάρτα γραφικών και να στηρίζεται αποκλειστικά στην IGP ( integrated graphics processor) αλλά εάν είστε gamer ή επεξεργάζεστε βίντεο και εκτελείται απαιτητικές εργασίες τοτε το να αποκτήσετε μια κάρτα γραφικών ειναι μάλλον σημαντικό θέμα για εσάς.

4. Wireless router

Δοκιμάσαμε τους ταχύτερους δρομολογητές που προσφέρουν πολλές λειτουργίες φιλικές προς το gamer, άφθονες θύρες εισόδου / εξόδου και μια κονσόλα διαχείρισης που σας επιτρέπει να βελτιστοποιήσετε το δίκτυό σας για παιχνίδια χωρίς καθυστέρηση.Eνώ εαν εχετε προβλήματα με το σήμα οι ενισχυτές σήματος WiFi θα εξαλείψουν τυχόν νεκρές ζώνες που μπορεί να έχετε στο σπίτι και θα επεκτείνετε το εύρος του WiFi, στέλνοντας σήμα σε οποιοδήποτε μέρος του σπιτιού ή του κήπου σας ώστε να δουλέυετε χωρίς προβλήματα .

 

PER.617580

5. Web Camera

Τα περισσότερα tablet, smartphone και φορητοί υπολογιστές έρχονται με ενσωματωμένες κάμερες αυτές τις μέρες, οπότε έχουμε ξεχάσει τις  εξωτερικές κάμερες. … Αλλά πολλοί χρήστες όπως οι gamers και streamers επενδύουν αρκετά χρήματα σε κάμερες USB … Δεν αποτελεί βεβαια έκπληξη το γεγονός ότι η αγορά έχει συρρικνωθεί  ακομα  περισσότερο τις μέρες τις πανδημίας γιατι όλοι εργάζονται πλέον απο το σπίτι ειτε με το zoom ειτε  με αλλα softwareς –  Μόνο λίγοι πλεoν κατασκευαστές εξακολουθούν να παράγουν νέες κάμερες αλλά αυτό μάλλον θα αλλάξει με τις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται παγκόσμια .

6. Ποντίκι

 

Gaming Ποντίκι Corsair
@topreviews.gr

Για να μεγιστοποιήσετε την απόδοσή σας ενώ εργάζεστε από το σπίτι, θα θελήσετε επίσης να βεβαιωθείτε ότι έχετε πληκτρολόγιο και ποντίκι υψηλής ποιότητας. Τα περιφερειακά χαμηλής ποιότητας μπορούν να εμποδίσουν σοβαρά την εργασία σας. Ο συνδυασμός πληκτρολογίου και ποντικιού Wireless είναι μια ανώτερη επιλογή, ωστόσο θα  πληρώσετε λίγο περισσότερο αλλα στο βάθους του χρόνου θα μείνετε ευχαριστημένοι απο την επιλογή σας.

7. Πληκτρολόγιο

Η καλύτερη πρόταση ειναι ενα gaming πληκτρολόγιο –  για χρήστες που δίνουν προτεραιότητα στα games χωρίς όμως να υστερούν στην καθημερινή χρήση.

1669482243665 convert.io scaled
@topreviews.gr

 

8. Bluetooth Speaker

Τα καλύτερα ηχεία Bluetooth είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απολαύσετε οποιοδήποτε στιγμή τα αγαπημένα σας τραγούδια  χωρίς την ταλαιπωρία και τον περιορισμό των καλωδίων.Η τεχνολογία Bluetooth θα λειτουργήσει  με iPhones, iPads, τηλέφωνα Android, tablet καθώς και με όλους τους υπολογιστές με δυνατότητα συνδεσιμότητας Bluetooth.

Πολλά από τα καλύτερα ηχεία Bluetooth που διατίθενται σήμερα στην αγορά προσφέρουν πολλά επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως η ανθεκτικότητα στο νερό , η φορητότητα και η δυνατότητα υποστήριξης κλήσεων μέσω hands free.

9. Headset

Η επιλογή του σωστού headset  μπορεί να φαίνεται απλή, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι.. Σημαντική συνιστώσα της επιτυχίας ενός  headset εξαρτάται από το πώς ταιριάζει σε κάθε άνθρωπο. Άλλοι σημαντικοί παράγοντες είναι η ποιότητα ήχου, ο σχεδιασμός, το στυλ, και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας –  Έχουμε καταλήξει στα κύρια σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αγορά ενός Bluetooth headset ….

  • Ποιότητα κλήσεων Η ποιότητα κλήσης είναι ένα σημαντικο ζήτημα
  • Ακύρωση θορύβου (Noise Cancellation)  Πόσο καλά μπορείτε να ακούσετε όταν βρίσκεστε σε ένα αυτοκίνητο που τρέχει με ταχύτητα με ή στη μέση μιας θορυβώδους αίθουσας συνεδριάσεων. Η φωνή σας θα ακούγετε πιο καθαρά από ποτέ, ανεξάρτητα από το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεστε. Τώρα μπορείτε να συγκεντρωθείτε καλύτερα στις συνομιλίες σας.
  • Διάρκεια ζωής μπαταρίας Τα μεγαλύτερα ακουστικά σημαίνουν περισσότερο χώρο για μεγάλες μπαταρίες. Η νέα τάση των πραγματικών ασύρματων ακουστικών δεν ήταν πολύ φιλική προς τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
  • Eμβέλεια Τα περισσότερα ακουστικά Bluetooth προσφέρουν περίπου 10 μετρά εμβέλειας πριν αρχίσουν να εμφανίζουν παράσιτα. Μεγαλύτερα ακουστικά, με μεγαλύτερες κεραίες, μπορεί να έχουν μεγαλύτερη εμβέλεια.
  • ‘Ανεση

10. Εκτυπωτής

Τελευταίο αλλα εξίσου σημαντικό είναι  ένας εκτυπωτής … και ακομα καλύτερα ενα πολυμηχάνημα που προσφέρει και την δυνατότητα scanner.

Συνοψίζοντας…

Με την ταραχώδη κατάσταση του κόσμου σήμερα και τις ελλείψεις συνεχώς αυξάνονται σε όλη την αγορά, αυτές οι προσφορές είναι απίθανο να διαρκέσουν πολύ. Έχουμε ήδη δει κάποια είδη, όπως οι κάμερες web, να εξαντλούνται. Εάν εργάζεστε αυτήν τη στιγμή από το σπίτι πάρτε τον εξοπλισμό που χρειάζεστε για το γραφείο ή το σπίτι σας σήμερα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ 

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!